Pályázatunk

palyazat tfc banner

Masszázs ajánlataink

masszazs-felul

Kondicionáló, frissítő svédmasszázs 50 perc

Frissítő, nyugtató, lazító masszázs, melynek segítségével megelőzheti, illetve kialakulása után enyhítheti a főként izommerevség által előidézett tüneteket. Biológiai hatás: vér- és nyirokkeringés fokozás, lazítás, görcsoldás, fájdalomcsillapítás.

Talpreflexzóna masszázs 40 perc

Talpunk különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. Meghatározott masszázstechnikával az adott zónákon keresztül a hozzájuk tartozó szervek állapotát pozitívan lehet befolyásolni.


Gyógynövényes masszázs 50 perc

Méregtelenítő és regeneráló hatású masszázs, mely a gyógynövény kivonatú krémek használatával tökéletes kikapcsolódást, relaxációt nyújt. Ajánlott állandó szellemi terhelésre, egész napos irodai munkára, nyak- és hátfájásra, krónikus betegségek javítására és izomhúzódásra.


Frissítőmasszázs 50 perc

A frissítőmasszázs jótékonyan hat az idegességből eredő fejfájásra, ellazítja az izmokat, serkenti az anyagcserét, a vérkeringést és az immunrendszer működését.


Aromamasszázs 50 perc

A különböző aromaolajokkal történő svédmasszázs általános közérzetjavító, nyugtató, méregtelenítő, lazító és keringésfokozó hatással bír.


Mézes masszázs 50 perc

A kezelés során a bőr regenerálódik, mivel a mézben lévő vitaminok mélyen a bőr alá jutnak.


Csokoládémasszázs 50 perc

A testre felvitt csokoládé ellátja a bőrt vitaminokkal, ásványi anyagokkal, így regenerálva azt. Narancsbőr megelőzésére is kiválóan alkalmas. Ajánlott stressz, rosszkedv ellen.


Body peeling 40 perc

A kezelés során alkalmazott testradír eltávolítja a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket, tovább felszabadítja a pórusokat.


Manager masszázs I. 50 perc

A svéd- és talpmasszázs ötvözete, mely kiválóan alkalmazható stressz- és feszültségoldásra. Alkalmazásával azonnali stressz csökkenés érjető el.


Manager masszázs II. 50 perc

A hát- és talpmasszázs ötvözete. A kezelés célja a stressz- és feszültségoldás, alkalmazásával azonnali stressz csökkenés érhető el.

Törzsvendég-program

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Átrium ez év őszétől elindította törzsvendég programját. A program célja visszatérő, egyénileg foglaló vendégeink hűségének jutalmazása. bovebben-lablec

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit, barátait egy csodálatos, fefrissítő wellness-szel, vagy egy romantikus hétvégével! bovebben-lablec