Pályázatunk

palyazat tfc banner

Lővér Kalandpark

Lővér kalandpark

A Lővér Kalandpark Sopronban a Lővérekben található. Megközelítés a Károly-kilátó felé vezető úton, parkolás közvetlenül a Park mellett lehetséges.

A festői szépségű táj, a jó levegő, a kihívásokkal teli kalandok nálunk egy helyen megtalálhatóak. A fák árnyéka a legmelegebb nyári napon is kellemes hőmérsékletet biztosít. A jó idő mindenképpen előnyös egy jó kis kötélpálya használathoz, azonban ne csüggedj, ha nincs meleg! A kötélpályán biztosan nem fogsz majd fázni.  

Nem csak mászhatsz, csúszhatsz is! A csúszó pályán átsuhanhatsz a fák lomboronái között! Gondoltunk azokra is, akik inkább a földön maradnának. Kevésbé merész vendégeink végig sétálhatnak a tanösvényen. Kiránduljon nálunk!

 

lővérkalandpark

Panziónk szállóvendégeinek a soproni Lővér Kalandpark - 10 % kedvezményt biztosít a belépőjegy árából.

Kérjük, a kedvezmény igénybevételéhez panziónk recepcióján kérjenek információt.

 

Web: www.loverkalandpark.hu

 

 

 Ha megjött a kedved tedd próbára magad! „Gyere el hozzánk, mert életed kalandjai csak most kezdődnek!”

Törzsvendég-program

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Átrium ez év őszétől elindította törzsvendég programját. A program célja visszatérő, egyénileg foglaló vendégeink hűségének jutalmazása. bovebben-lablec

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit, barátait egy csodálatos, fefrissítő wellness-szel, vagy egy romantikus hétvégével! bovebben-lablec