Pályázatunk

palyazat tfc banner

Kapcsolat

Átrium Art&Rooms

Hungary - 9400 Sopron, Kőszegi út 3.
Telefon: 00-36/99-313-799
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.atriumsopron.hu

Nyitva tartás

Nyitva tartás: egész évben
Recepció: 06.00-20.00 óráig
Wellness: 09.00-20.30 óráig

facebookMegközelítés

Budapest és a Balaton irányából
A 85-ös budapesti/győri, illetve a 84-es balatoni út irányából érkezve a város határában található körforgalomnál a centrum felé kanyarodva (bal oldalon Tesco bevásárló-központ), majd a körforgalomtól kb. 1 km-re, a vasúti felüljárót követő körforgalomnál rögtön jobbra kanyarodva található panziónk.

Ausztria irányából
A határállomás után egyenesen Budapest, illetve a Balaton irányában kell haladni, majd kb. 3 km megtétele után, a vasúti felüljárót követő körforgalomnál a Centrum felé kell kanyarodni (bal oldalon Tesco bevásárló-központ). A körforgalomtól kb. 1 km-re, az újabb vasúti felüljárót követő körforgalomnál rögtön jobbra kanyarodva találhatják meg kedves vendégeink panziónkat.

Törzsvendég-program

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Átrium ez év őszétől elindította törzsvendég programját. A program célja visszatérő, egyénileg foglaló vendégeink hűségének jutalmazása. bovebben-lablec

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit, barátait egy csodálatos, fefrissítő wellness-szel, vagy egy romantikus hétvégével! bovebben-lablec