Borbarátság Sopronban!


A soproni borvidék méltán híres borairól. Töltsön két felejthetetlen éjszakát Sopronban és élvezze családjával, barátaival a soproni borok társaságát!

 


Bővebben >>

Csupa csoki kényeztetés

csupa csokis oszi kenyeztetes


Beköszöntött a borús, esős, hideg idő. Mi sem lehet kellemesebb, mint egy kis csokis kényeztetés. Az Átrium csapata 2 éjszakás édes ajánlattal várja az egész családot.


Bővebben >>

  vendegkonyv

 

 

facebook

 

PANZIÓNK SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY!

szep-kartyak

Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást! Kimondhatatlanul jól éreztük magunkat és sok-sok felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk! Szerintünk ez egy gyönyörű barátság kezdete, reméljük hamarosan találkozunk!

B. Pál & K. Krisztina

Ízléses szép berendezés! A szauna minimalizmusa látványra is gyönyörű és a testnek is pezsdítő. A személyzet kedves, segítőkész, tényleg a vendégekért tevékenykednek. Reméljük lesz még alkalmunk meglátogatni Önöket!

Cs. László & Andrea, Győr

Olvasson bele vendégkönyvünkbe >>

Foglalás

online-foglalas

Showers

3°C

Sopron

Showers

Szél: 28.97 km/h

booking atrium

Törzsvendég-program

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Átrium ez év őszétől elindította törzsvendég programját. A program célja visszatérő, egyénileg foglaló vendégeink hűségének jutalmazása. bovebben-lablec

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit, barátait egy csodálatos, fefrissítő wellness-szel, vagy egy romantikus hétvégével! bovebben-lablec