Őszi szünet a családdal

oszi szunet a csaladdal


Az őszi iskolakezdés után az egész családra ráfér egy kis feltöltődés. Töltsön el családjával Sopronban néhány kellemes, pihenéssel teli napot az iskolai őszi szünetben!


Bővebben >>

Borbarátság Sopronban!


A soproni borvidék méltán híres borairól. Töltsön két felejthetetlen éjszakát Sopronban és élvezze családjával, barátaival a soproni borok társaságát!

 


Bővebben >>

minositett szallashely

facebook 

PANZIÓNK SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY!

szep-kartyak

 

booking atrium

vendegkonyv

Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást! Kimondhatatlanul jól éreztük magunkat és sok-sok felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk! Szerintünk ez egy gyönyörű barátság kezdete, reméljük hamarosan találkozunk!

B. Pál & K. Krisztina

Ízléses szép berendezés! A szauna minimalizmusa látványra is gyönyörű és a testnek is pezsdítő. A személyzet kedves, segítőkész, tényleg a vendégekért tevékenykednek. Reméljük lesz még alkalmunk meglátogatni Önöket!

Cs. László & Andrea, Győr

Olvasson bele vendégkönyvünkbe >>

Foglalás

online-foglalas

Tiszta

-1°C

Sopron

Tiszta

Szél: 33.80 km/h

Pályázatunk

palyazat tfc banner

Törzsvendég-program

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Átrium ez év őszétől elindította törzsvendég programját. A program célja visszatérő, egyénileg foglaló vendégeink hűségének jutalmazása. bovebben-lablec

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit, barátait egy csodálatos, fefrissítő wellness-szel, vagy egy romantikus hétvégével! bovebben-lablec