Pályázatunk

palyazat tfc banner

Guestbook

Guestbook

Nagyon szép, gondozott, tiszta és barátságos hely! A személyzet minden tagja, akivel találkoztunk az 5 nap során rendkívül kedves és segítőkész volt! Minden kérésünknek, kérdésünknek azonnal utána néztek és rendelkezésre álltak. A reggeli nagyon finom és elegendő volt, bőven volt választási lehetőség. Mindennel meg voltunk elégedve és nagyon jól éreztük magunkat! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

J. ZSÓFIA ÉS CSALÁDJA, FÓT

Amikor találkozik az építészet és a múlt, a jó ízlés és a jelen, a harmónia és a szépség, akkor ehhez csak gratulálni tudok annak, aki ezt létrehozta és üzemelteti. Sok sikert, sok vendéget és mielőbbi viszontlátást! 20 év után tértünk vissza a városba. Köszönjük, hogy ilyen széppé varázsolták.

M. Mihály, Vértesboglár

War optimal gelegen, Neusiedlersee und Mittelburgenland nur 15 Minuten entfernt. Das Essen ist in Ungarn gut und günstig, perfekt!

michael, (AT)

Kellemes környezet, pihentető wellness, jó pihenés. Köszönjük!

B. család, Győr

Gyönyörű két napunk volt itt. Minden nagyon jó volt. Kisgyerekkel is tökéletes! Köszönjük szépen.

H. Csaba, Andi és Ádám

Köszönjük az itt töltött 3,5 napot! Isteni volt a reggeli, lefekvéskor már erre készültünk :) Rendkívül kedves és készséges volt mindenki, igazi királynőnek éreztük magunkat. A masszázs remek volt, a pezsgőfürdő élmény! Minden nap igazi kényeztetés volt a számunkra. További sok sikert kívánunk a panziónak és minden szorgos alkalmazottjának!

Ági & Barbi

Thank you for a nice stay, super staff, good breakfast, everything great...

maya with kids

Nagyon köszönünk mindent! Csodálatos kikapcsolódás volt ez a 10 nap! A kényelmes szoba, a kedves recepciósok, minden gyermekéveimre emlékeztetett.

P. család - Canada

Gratulálunk a tulajdonosoknak a panzióhoz! Kellemes, tiszta, ízléses. Köszönjük az itt eltöltött pár nap családias hangulatát! Hamarosan jövünk újra!

ifj. E. család

Csodaszép minden! Jól kivitelezett az elképzelés. Kellemes hangulatot áraszt a panzió, ami igazán szállodai színvonalat produkál. Jó volt itt lenni - még visszajövünk!

B. és H. család 

Das Stadtzentrum mit allen Sehenswürdigkeiten ist fussläufig leicht erreichbar, ausreichend Parkplätze beim Hotel, tadelloses Haus, kann man gerne weiterempfehlen!

Heinz, (AT)

Hálánkat szeretnénk kifejezni a fantasztikus, kedves, jazz-es vendéglátásért! Nem fogunk hosszan búcsúzkodni, hisz hamarosan újra megszállunk nálatok, és újra, és újra, és...

Matckó, Jucus, Bea, Roland

Kedves Tulajdonos és Kollégák! Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást, mindennel nagyon elégedettek voltunk! Külföldi munkatársaim nevében is átadom üdvözletem! További sikereket kívánok!

Ikea (Szlovákia)

Location - equidistant from station and Old Town, with excursion bus stop almost outside. Big room, and clean and characterful in recently restored building.


anonymous

Harmadszor is nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon kedves mindenki, a wellness részleg nagyon szuper, a szobák is kényelmesek, jól felszereltek.

G. Péter és családja

Évekkel ezelőtt már élvezhettem a panzió vendégszeretetét, most ismét élmény volt visszatérni. Kedves személyzet, kényelmes, felszerelt szobák, nagyon szépen kialakított wellness részleg. Ha Sopronban vagy a környéken járok, ismét ellátogatok Önökhöz!

 

T. ANNA, SZEKSZÁRD

Nagyon szép, ízlésesen kialakított kis panzió. A szolgáltatások, a személyzet, a tisztaság, minden kifogástalan, a reggeli változatos. Nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

SZ. BÁLINT, MISKOLC

We really enjoyed staying here. The hotel is really nice, so are the staff. We look forward to coming back!


crevara family

A panzió meglepően szép, régi belsővel rendelkezik. A szoba modern, a fürdőszoba tiszta, a reggeli finom volt. Rugalmasak voltak, kérésünkre korábban elkészítették a reggelit. Csendes hely.

L. JÁNOS, JÁSZAPÁTI

Nagyon kedves, segítőkész volt a személyzet, igazán remek feltöltődés a másnapi egész napos előadás megtartásához. Köszönöm Önöknek!

Z. TAMÁS, BUDAPEST

A wellness részleg nagyon rendkívüli volt! Az pedig csodálatos volt, hogy lefoglalt időpont alapján lehetett a wellness szolgáltatást igénybe venni!

A. ERZSÉBET, SZÉKESFEHÉRVÁR

A szobák minősége, tisztasága és a Wellness részleg a vártnál sokkal jobb volt. A személyzet kedves, segítőkész. Sopronban járunk egész biztos, hogy itt fogunk megszállni.

M. GÁBOR, EGER

Kellemes panzió, bőséges reggelivel, és készséges személyzettel. Sopron környéki kirándulásokhoz buszmegálló pár lépésnyire, a város nevezetességei könnyű sétával elérhetőek. Köszönjük!

F. DANIELLA

Vielen Dank für die nette Bewirtung und den ruhigen Aufenthalt. Wir würden sicher gerne wieder einmal kommen.


sonja und anna, (AT)

Nagyon szépen köszönjük ezt az emlékezetes hetet. Régen találkoztunk ilyen segítőkész kedves személyzettel! Minden szuper volt, legközelebb is ide jövünk!

M. MIRIAM

Családias, hangulatos hely, segítőkész kedves személyzettel. Jól éreztük magunkat. Köszönjük!

H. CSALÁD

Herzlichen Dank für die tolle Verpflegung. Das Frühstück war sehr lecker! Wir haben uns sehr wohl gefühlt bei Ihnen. Danke!


agnes und mario, (DE)

Nagyon jól éreztük magunkat, csodásan szép az épület, csendes hely, megfelelő volt a reggeli.

v. andrás

Sehr angenehmer Kurzaufenthalt in einem wunderbar renovierten Haus, alles perfekt!


jonas, (AT)

Kellemesen töltöttük el az éjszakát, sajnos csak egyet, elégedettséggel távozunk. Máskor is ide jövünk.

T. györgy, kiskunmajsa

Köszönjük a kedves vendéglátást, és gratulálunk a pihentető, esztétikus környezet kialakításért!

s. andrea és s. jános

Very friendly staff, clean place, 24/7 reception, free parking spots around.


peter, (AT)

Kedves segítőkész a személyzet. Tetszik a panzió kialakítása, berendezése, emberi léptéke. Rugalmasak voltak abban, hogy egy nappal elcsúszott az utazásunk. Köszönjük.

f. edit és családja

Olyan jó volt, minta otthon lettem volna!

k. zita zsófia

Sehr freundliches Personal, gute Zimmerausstattung, nah an der Innenstadt.

Anton, (DE)

Már hazajárunk ide - harmadszor vagyunk itt, mert a legjobb "otthon"! Persze Nagycenkre nem jutottunk el, majd legközelebb... hiszen jövünk még!

h. józsef

Frequent guest program

We are pleased to inform you that from 2015 Átrium launched the frequent guest program... bovebben-lablec

Gift certificate

Surprise your loved ones and your friends with a wonderful refreshing wellness or a romantic weekend! bovebben-lablec