Pályázatunk

palyazat tfc banner

Vendégkönyv (2)

Gästebuch

Nagyon kellemes öt napot töltöttünk itt, gyönyörű a város és környéke, több időt is megérdemelne. A panzió is nagyon jó benyomást tett ránk, szívesen visszajövünk máskor is.

H. család Balatonfüredről2012.08.27.

Amikor találkozik az építészet és a múlt, a jó ízlés és a jelen, a harmónia és a szépség, akkor ehhez csak gratulálni tudok annak, aki ezt létrehozta és üzemelteti. Sok sikert, sok vendéget és mielőbbi viszontlátást! 20 év után tértünk vissza a városba. Köszönjük, hogy ilyen széppé varázsolták.

M. Mihály, Vértesboglár2012.07.14.

Kellemesen töltöttük el az éjszakát, sajnos csak egyet, elégedettséggel távozunk. Máskor is ide jövünk.

T. György, Kiskunmajsa

Kellemes környezet, pihentető wellness, jó pihenés. Köszönjük!

B. család, Győr2012.04.30.

Gyönyörű két napunk volt itt. Minden nagyon jó volt. Kisgyerekkel is tökéletes! Köszönjük szépen.

H. Csaba, Andi és Ádám2012.03.25.

Köszönjük az itt töltött 3,5 napot! Isteni volt a reggeli, lefekvéskor már erre készültünk :) Rendkívül kedves és készséges volt mindenki, igazi királynőnek éreztük magunkat. A masszázs remek volt, a pezsgőfürdő élmény! Minden nap igazi kényeztetés volt a számunkra. További sok sikert kívánunk a panziónak és minden szorgos alkalmazottjának!

Ági & Barbi2009. július 13.

Már hazajárunk ide - harmadszor vagyunk itt, mert a legjobb "otthon"! Persze Nagycenkre nem jutottunk el, majd legközelebb... hiszen jövünk még!

H. József2009. március 22.

Nagyon köszönünk mindent! Csodálatos kikapcsolódás volt ez a 10 nap! A kényelmes szoba, a kedves recepciósok, minden gyermekéveimre emlékeztetett.

P. család - Canada2008. május 31.

Gratulálunk a tulajdonosoknak a panzióhoz! Kellemes, tiszta, ízléses. Köszönjük az itt eltöltött pár nap családias hangulatát! Hamarosan jövünk újra!

ifj. E. család2006. december 20.

Csodaszép minden! Jól kivitelezett az elképzelés. Kellemes hangulatot áraszt a panzió, ami igazán szállodai színvonalat produkál. Jó volt itt lenni - még visszajövünk!

B. és H. család 2006. június 11.

Olyan jó volt, minta otthon lettem volna!

K. Zita Zsófia

Hálánkat szeretnénk kifejezni a fantasztikus, kedves, jazz-es vendéglátásért! Nem fogunk hosszan búcsúzkodni, hisz hamarosan újra megszállunk nálatok, és újra, és újra, és...

Matckó, Jucus, Bea, Roland

Kedves Tulajdonos és Kollégák! Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást, mindennel nagyon elégedettek voltunk! Külföldi munkatársaim nevében is átadom üdvözletem! További sikereket kívánok!

Ikea (Szlovákia)

Harmadszor is nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon kedves mindenki, a wellness részleg nagyon szuper, a szobák is kényelmesek, jól felszereltek.

G. Péter és családja

Stammgäste-Programm

Es freut uns bekanntgeben zu dürfen, dass es ein Stammgästeprogramm von diesem Herbst zusammengestellt wurde.. bovebben-lablec

Gutscheine

Wenn Sie Ihren lieben Bekannten oder Freunde Entspannung im Wellness, oder ein romantisches Wochenende bereiten möchten! bovebben-lablec